CONTACT

Adres
Arnhemseweg 532, 7361 CN Beekbergen  (Apeldoorn)

Openingstijden

De praktijk is open op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30- 17.00 uur en op vrijdagochtend van 8.30- 13.00 uur.

Als het nodig is maak ik wel eens een afspraak buiten deze tijden maar NIET op reguliere basis. Als deze dagen niet matchen met Uw mogelijkheden is behandeling bij mij helaas niet mogelijk.

Bereikbaarheid

Aangezien mijn mobiel uit staat tijdens sessies ben ik telefonisch vaak niet bereikbaar. U kunt het beste contact opnemen via de mail of een bericht inspreken op mijn voicemail.

ROUTE INFORMATIE

Let op: Navigatiesystemen brengen U naar de voorkant van het woonhuis aan de Arnhemseweg. De praktijkruimte ligt echter achter in de tuin en is als volgt bereikbaar:

Vanuit Arnhem via de A50: Neem afslag Beekbergen. Zodra U in de bebouwde kom van Beekbergen komt, gaat U bij Hotel Smittenberg bij het eerste (en enige) stoplicht LINKS af, de Engelanderweg op. Ga hierna na 30 meter weer links af om te parkeren. Verder bij *
Vanuit Amersfoort of Enschede via de A1 vanuit: Neem de afslag Apeldoorn-Zuid en volg de borden Beekbergen tot U in de bebouwde kom van Beekbergen komt. Bij het enige stoplicht RECHTS  afslaan, de Engelanderweg. Hierna direct links de parkeerplaats op. Verder bij *.
Vanuit Zwolle via de A50: Houd Apeldoorn-Zuid aan bij de kruising met de A1 en volg de A1 tot aan de afslag Apeldoorn-Zuid. Volg na die afslag de borden Beekbergen tot U in de bebouwde kom van Beekbergen komt. Bij het enige stoplicht RECHTS af slaan, naar de Engelanderweg. Hierna direct weer links af naar de parkeerplaats. Verder bij *.
   
* Als U de auto heeft geparkeerd loopt U de parkeerplaats af zoals U erop gereden bent. Steek daar de straat (Engelanderweg) recht over en volg het geasfalteerde pad. U ziet dan de praktijkruimte, een blanke houten blokhut, al links voor U. Loop het pad helemaal af en ga op het einde links door het tuinhekje naar de praktijk.

De praktijk is goed bereikbaar met de bus. Een bushalte ligt op ca. 3 minuten loopafstand

Vanaf NS station Apeldoorn vertrekt vier maal per uur een bus (lijn 43 en c2) richting Arnhem. Uitstappen bij halte Kerkstraat (lijn 43) of halte Smittenberg (lijn c2).

Vanaf NS station Arnhem vertrekt twee maal per uur een directe bus (lijn c2) naar Apeldoorn. Uitstappen bij halte Smittenberg.

CONTACTFORMULIER