Haptotherapie

Haptotherapie is geschikt voor mensen die in het dagelijks leven zelfstandig kunnen functioneren, maar worstelen met hun gevoelsleven, met de balans tussen denken en voelen, met vragen rond relaties, identiteit en zingeving. Ook kan het gaan om hervinden van een nieuwe balans na een ingrijpende verandering in je leven. Bij Haptotherapie werken we ontwikkelingsgericht: niet het probleem staat centraal, maar het (opnieuw) op gang brengen van persoonlijke groei.
Meer informatie over haptotherapie

Psychomotorische Therapie (PMT)

PMT is geschikt voor mensen met psychische en/of psychosociale problemen die het dagelijks leven ernstig belemmeren. Het gaat dan om klachten die aan den lijve voelbaar zijn, zoals angst,  terugkerende pijn, blijvende vermoeidheid en gevoelloosheid of overgevoeligheid. Ook kan het gaan om problemen die via het lichaam goed te bewerken zijn, zoals een negatief zelfbeeld of een verstoorde lichaamsbeleving.
Meer informatie over PMT

Supervisie

Supervisie is geschikt voor vaktherapeuten die vragen en ervaringen vanuit het werk willen voorleggen om eigen werkwijze te verbeteren en/ of het plezier in het werk te behouden of te verbeteren.  Supervisie kan zowel individueel als in een kleine groep.
Meer informatie over supervisie

Coaching bij kanker

Kanker heeft een diepgaande invloed op het hele leven, zowel psychisch, emotioneel, financiëel als fysiek. Als coach van Coach Connect begeleid ik mensen om alles wat gebeurt en verandert een plekje te kunnen geven en het contact met jezelf en je lichaam te behouden. Meer informatie via de homepage button.  

Burn-out

Waar je bij een overspannenheid nog kunt opladen door rust te nemen is bij burn-out de rek er helemaal uit. Je hebt last van  lichamelijke uitputting, emotionele labiliteit, psychische vermoeidheid, concentratiestoornissen en gebrek aan zelfvertrouwen. De klachten kunnen zo ernstig worden dat je geen stap meer kunt zetten.
Meer informatie over burn-out

Haptotherapeutische relatiebegeleiding

Een goede relatie ontstaat niet vanzelf, maar vraagt aandacht en zorg.
Elke relatie is een creatie! Het affectieve contact is de basis voor de liefdesrelatie.
Relatieproblemen zijn vaak het gevolg van een verstoorde communicatie waarin beiden zich niet erkend en niet gezien voelen. Focus van de begeleiding is HOE het contact en de communicatie tussen beide partners verloopt.
Meer informatie over haptotherapeutische relatiebegeleiding.

 

 

 

Arnhemseweg 532 - 7361 CN Beekbergen - 06-22581222 - This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it   www.voordeverandering.info